Bel ons: 085-7600800 E-mail: info@helioncs.nl

Azure, VDI en Workspace Consultant

Welkom! Wij zijn Helion CS.

Wil jij bijdragen aan infrastructurele (cloud) en werkgerelateerde oplossingen voor onze klanten? Kijk jij net even verder dan de standaard oplossing? Ben jij pas tevreden als jouw opdrachtgever dat ook is? Kijk je niet alleen naar de technische kant, maar denk je ook na over de impact voor de business? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Voel jij je thuis in een informele organisatie? Dan zijn wij jouw match! 

Must have: je bent technisch applicatie specialist op het gebied van Azure, Microsoft, Citrix of VMware in relatie tot werkplek en infra oplossingen, je beschikt over de relevante certificeringen en je geeft blijk van visie op de marktontwikkelingen
Nice to have: 3-5 jaar werkervaring, (heb je die niet? niet meteen afhaken hoor; we bieden ook traineetrajecten aan voor talenten), leergierig, ambitieus, je hebt geen hekel aan autorijden en een goed gevoel voor humor.

Onze aanbieding:
Alles wat andere organisaties ook aanbieden (telefoon/laptop/leaseauto/mooie arbeidsvoorwaarden/ opleidingsmogelijkheden, mogelijkheid tot thuiswerken etc.) dus waarom voor ons kiezen?

Omdat wij het leukste bedrijf met de leukste klanten/opdrachten op het gebied van infrastructuur zijn! Een informele jonge organisatie met directe lijnen & fijne collega’s. Waar je nog echt kunt meebouwen aan onze dienstverlening en waar jouw briljante ideeën er uiteraard toe doen!

Enthousiast geworden? Bel 085-7600800 en vraag naar Margot van der Leeden (Corporate Recruiter) of mail naar recruitment@helioncs.nl wanneer je kennis wilt komen maken

Unknown

Back to Top