Stap over op Windows 10

Stap over op Windows 10

Je kan het opvatten als pure marketing, maar laten we uitgaan van de ideële intenties van Microsoft en het advies om over te stappen naar Windows 10 ter harte nemen.

Microsoft adviseert uit veiligheidsoverwegingen gebruikers alvast over te stappen naar Windows 10, ook al wordt Windows 7 nog drie jaar ondersteund.

Met de (te) laat ingezette actie van veel organisaties op de stop van Windows XP ondersteuning in gedachte, waaraan bedrijven en overheden miljoenen uitgaven om XP langer te kunnen gebruiken, wil Microsoft gebruikers voor herhaling behoeden.

Het veiligheidsaspect van Windows 7 is hierbij een belangrijke troef. Microsoft stelt dat het in 2009 geïntroduceerde Windows 7 inmiddels rust op een verouderde fundering. Updates kunnen hier niets aan veranderen.

Door een groei in malware-aanvallen op het onveiliger wordende Windows 7 is het volgens de Microsoft-topman ook duurder voor bedrijven om het systeem veilig te houden. Daarnaast biedt veel nieuwe hardware geen ondersteuning voor Windows 7.

Helion CS heeft diverse klanten succesvol ondersteund bij de migratie naar Windows 10.

Wilt u meer weten over onze pragmatische aanpak?

Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op voor een oriënterende afspraak.

Hans.belder@helionit.nl