Bel ons: 085-7600800 E-mail: info@helioncs.nl

Partners

cameleonstripeskopieHelion CS werkt samen met diverse partners. Dit maakt ons onafhankelijk in onze advisering. Ons advies is altijd afgestemd en gericht op de oplossing die het best past bij uw behoefte en uw organisatie. Helion CS is partner van diverse software leveranciers, waaronder Microsoft.
 Helion CS is VMware Enterprise partner. Voor de VDI desktop maken wij veelal gebruik van VMWare Horizon View.

Helion CS is Citrix partner en Silver Solution Advisor. Onze consultants zijn bekend met de gehele productlijn van Citrix.

Als gecertificeerde RES Consulting Partner beschikken wij over de juiste kennis en ervaring om succesvol aan uw zakelijke verlangens te kunnen voldoen. Op dit moment hebben wij meer dan 10 gecertificeerde RES consultants in dienst die dagelijk RES Workspace Manager /RES One Workspace en RES Automation Manager omgevingen ontwerpen en bouwen.

nexthinkHelion CS ziet het IT landschap in hoog tempo veranderen. Nexthink stelt IT afdelingen in staat om gestelde doelen te bereiken als het gaat om security, IT operations en werkplek gerelateerde migraties. De real-time analyse van Nexthink geeft inzichten die bijdragen aan het helpdesk proces, server monitoring, APM (Application Performance Management) en PCLM (PC Lifecycle Management). Deze inzichten zijn ook bijzonder bruikbaar voor IT governance. Meer informatie…

 

Back to Top