Creëer kansen voor ICT’ers

Auteur: Margot van der Leeden, Corporate Recruiter Helion IT / CS

Creëer kansen voor ICT’ers

De berichten in de media zijn eenduidig: ICT-vacatures zijn moeilijk in te vullen; de vraag en het aanbod van IT-professionals is niet goed op elkaar afgestemd, waardoor werkzoekenden de aansluiting met nieuwe technologie missen; bijscholing is noodzakelijk, én we moeten over onze landsgrenzen heen kijken om de juiste mensen aan te trekken.

Als Recruiter begeef ik me dagelijks in het speelveld van de snel veranderde ICT-markt en de zoektocht naar infra specialisten. Heeft iemand voldoende werkervaring, een gedegen opleiding gevolgd en beschikt hij/zij over de juiste certificaten?

Veel belangrijker vind ik of iemand passie heeft voor zijn vak, gedreven is en wil bijdragen aan zijn eigen ontwikkeling en die van onze organisatie. Helion CS doet dat door het aanbieden van een traineeship. Je wordt door ons begeleid in het behalen van jouw doel! Ondertussen doe je werkervaring op en werk je mee aan het behalen van onze organisatiedoelen. Hoe mooi is dat?!

Heb je aantoonbare affiniteit met infrastructurele onderwerpen en wil je meer informatie over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden?

Ik zie je reactie met belangstelling tegemoet!

margot.van.der.leeden@helionit.nl

Unknown