Bel ons: 085-7600800 E-mail: info@helioncs.nl

CloudNXT

cloud-nxt

‘Groundhog day’ wie kent het niet? Dag in dag uit dezelfde werkzaamheden in een op het oog dezelfde werkplek danwel omgeving. Het zou ieders werk een stuk makkelijker maken. De realiteit van het IT landschap leert dat er dagelijks veranderingen plaatsvinden die gebruikerservaringen negatief beïnvloeden waardoor oplopende wachttijden, foutmeldingen en haperende systemen meer regelmaat dan uitzondering zijn.

Met CloudNXT kan Helion CS een rapport en advies op maat samenstellen om proactief en real-time gebruikerservaringen en performance te monitoren en te managen. Aan de hand van een CloudNXT rapport signaleert u bijvoorbeeld trends in toename van opstarttijden van applicaties, afname in beschikbare bandbreedte of beschikbare resources en conflicten tussen applicaties. Positieve gebruikerservaringen dragen bij aan hogere productiviteit en tevredenheid over de werkplek.

CloudNXT kan uw organisatie ook ondersteunen bij het ontwikkelen van een toekomstbestendige IT strategie die afgestemd is op uw bedrijfsdoelstellingen.

Wilt u weten wat CloudNXT voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Hans Belder (hans.belder@helioncs.nl).

Back to Top